Slipp överraskningar vid snabbt behov av pengar!

Byadmin

Slipp överraskningar vid snabbt behov av pengar!

Januari som traditionellt är den svagaste månaden på året följs i år av en extra tung februari! Bokrean blir begränsad och handeln läggs på internet. Det mesta faktiskt skjuts över till internet. Så sker även med låneansökningar och frågan är om det egentligen är negativt eller positivt? Vad vi kan konstatera är att det svenska hushållens skulder har ökat och även bolånen har ökat.

Med så stigande bostadspriser så är det lätt att tänka att vi trots alla insatser från regeringen ändå ser en bostadsbubbla. Ska man tro låneinstituten så ökar även efterfrågan på smslån och framförallt smslån utbetalning helg.  Det här kan nog förklaras med att vi har en högre disponibel inkomst och större och generellt bredare acceptans för nya intressen där vi inte har erfarenhet tidigare och alltså större behov av att investera i utrustning och kurser och därför har ett större behov av att snabbt kunna finansiera dessa intressen och infall.

Svenskarna beter sig som flockdjur när det gäller nya intressen som padel, längdskidor och kallbad. I takt med sociala mediers större inflytande påverkas vi samtidigt till att gå all in i nya intressen och detta kan vara förklaringen till att vi till varje pris måst kunna finansiera vårt köp oavsett tid på dygnet varför vi också ser en ökad efterfrågan på lån med utbetalning dygnet runt.

About the author

admin administrator