3 coronavänliga tips!

Byadmin

3 coronavänliga tips!

Under veckan är det många som åker skidor runt om i landet, men de flesta stannar nog hemma i år. Det kan vara lite svårt att hitta roliga saker att göra med tanke på vädret och omständigheterna, jag tänkte därför lista några passande sportlovsaktiviteter för dig som stannar i hemma!

 

  • Ta en promenad i en park! Det börjar bli vår nu och att ta promenader är så passande och bra! Jag brukar köpa en kaffe och gå i vårsolen en fin förmiddag! Detta går ju också att göra med en äldre släkting eller vän men tänk på att bära munskydd i tyg då.
  • Onlineshoppa! Jag brukade älska att gå i fysiska affärer, och det är ju mysigt på sitt sätt men under dessa perioder bör folkmassor undvikas och därför är ju onslineshopping ett jättebra substitut. Jag brukar surfa runt och försöka hitta saker som jag kan använda i hemmet nu när vi alla bör vara hemma så mycket som möjligt. Det är också kul att munskydd i tyg köpa så att man kan ha fler att välja mellan! Det är ju så tråkigt att bara ha en som man använder och tvättar, mycket bättre att ha flera olika.
  • Städa! Detta kan ju låta otroligt tråkigt, MEN vi alla vet att våren närmar sig och då behöver huset vädras och möblerna putsas. Passa på och rengöra varenda vrå och ta en kaffe i solen! Jag hade tänkt tvätta allt från kuddar till sängkläder och min munskydd tyg tvättbar, ja helt enkelt allt! Att städa kan vara ganska jobbigt att komma igång med, men när du väl är inne i det så brukar det vara väldigt roligt! Se till att städa en dag när solen står framme och sätt på bra musik, det är ju alltid roligt att vara i bra sällskap också så ring en vän!

 

Dessa tre tips kan jag varmt rekommendera till dig som stannar hemma under sportlovsveckan. Glöm inte att tvätta händerna och håll avstånd, det är superviktigt även fast du bara rör dig nära hemmet! Det kommer även vara många människor som kommer till och från skidorterna, så se till att inte vara vid folkmassor och liknande där smitta sprids fort.

 

About the Author

admin administrator